Det här är ett inlägg i samarbete med MyTaste. Det är något visst medkladdkaka ellerhur. Dra med en gaffel i smeten så att den karamelliserade mjölken blandar sig lite med kaksmeten
Kokostosca. 1200 g kokosflingor. Bred ut smeten i en långpanna med bakplåtspapper, ca 25x35 cm. Grädda kakan mitt i ugnen cirka 15 minuter. Koka ihop 5 minuter. Bred kokossmeten ovanpå kakan och grädda ytterligare 10 minuter
Låt svalna innan kakan skärs i rutor. Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Grädda mitt i ugnen i 200 °C i cirka 15 minuter. Blanda under tiden samman ingredienserna till toscan i en kastrull och sjud under omrörning i 5 minuter. Bred smeten på kakan och grädda i ytterligare 10 minuter. 400 gram kokosflingor. 125 gram smör eller margarin
Häll sen i kokosflingor och låt koka upp. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant (ett bra tips är att smörja formen först för då fastnar bakplåtspapper lättare) och fyll den med smeten
Låt svalna innan kakan skärs i rutor. Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Grädda mitt i ugnen i 200° i cirka 15 minuter. Blanda under tiden samman ingredienserna till toscan i en kastrull och sjud under omrörning i 5 minuter. Bred smeten på kakan och grädda i ytterligare 10 minuter. 400 gram kokosflingor. 125 gram smör eller margarin
Låt svalna innan kakan skärs i rutor. Lägg rutorna i en burk med papper mellan varje lager. Grädda mitt i ugnen i 200°C i cirka 15 minuter. Blanda under tiden samman ingredienserna till toscan i en kastrull och sjud under omrörning i 5 minuter. Bred smeten på kakan och grädda i ytterligare 10 minuter. 400 gram kokosflingor. 125 gram smör eller margarin
Kladdkakamedkokostosca (en långpanna)IngredienserChokladkaka. Jag har dock själv aldrig varit speciellt bra på att baka men nu har jag börjat lite smått och kommit fram till att det är mysig avkoppling och behöver inte ta så lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.