Bakade en kladdkaka här om dagen. Sen hällde jag i en påse medDaim"kulor". hällde i daim"kulor" och sen precis innna jag ställde den i ugnen så strödde jag på en krydda chili/choklad
Kladdkakamed tryffeltäcke ochdaim. Den här läckra kladdkakan består av mitt klassiska favoritrecept på just kladdkaka (den absolut bästa, kommer aldrig att byta
Lyxkladdkakan gör du som ovan men tillsätter ytterligare ett lager med härlig chokladfudge (se recept nedan) och låter detta stelna tillsammans i kylen
Resultatet blev riktigt lyckat, och jag ska nu experimentera fram fler recept med kikärtsspad. Jag har dock aldrig testat att göra denna sorts maräng, detta för att jag inte gillar maränger - oavsett om det är med eller utan kikärtsspad
Smörj och bröa en form med löstagbar botten. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.