Hjälp till att bre lite med en smörkniv. Servera med vispad grädde. Blanda nu alltsammans och häll i en liten långpanna på 20x30cm som är klädd med bakplåtspapper. Grädda i nedre delen av ugnen 15-20 minuter (i min ugn är det perfekt med25 minuter) du får prova dig fram. 2 tsk vaniljsocker. 2 krm salt. 200 g smör. 200 g ljus blockchoklad. 20After Eight bitar
Den här kladdkakan är ett alldeles självklart recept i kategorin EDITHS BÄSTA >> Bilden jag hade gjort innan var en skämsbild som jag inte var nöjd med och den här kladdkakan förtjänade helt enkelt att få en ny bild
Olle Högeryd. Hej. Välkommen till min bakblogg. Jag heter Olle Högeryd och går andra året på Naturvetenskapliga linjen på Birger Sjöberggymnasiet i Vänersborg
En gudomligt god kladdkakamedAfter Eight. Ta ut kakan ur ugnen, täck kakan medAfter Eightplattor, låt smälta, ta en gaffel och dra ett mönster i chokladen
Idag har jag varit på två promenader, både med Olivia och med mamma, och det var nog tur det eftersom jag har ätit lite väl mycket kladdkaka den här helgen
En väldigt mumsig kladdkaka, speciellt om man gillar After Eight. Smält smöret i en kastrull på svag värme, ta den sen från värmen och tillsätt After Eight
Bakade denna super goda kladdkakan i början på året. Servera med grädde. 2 ägg. ca 10 after eight plattor. Grädda i ca 20-25 min på 175 grader. 2 ägg 3 dl socker. ca 10 after eight plattor
Linnéa Seidel. Tag ur den varma kakan och låt After Eightbitar smälta över. 2. Grädda i ca 25 minuter. 10 st After Eight , bitar. 10 st After Eight , bitar. 2 st ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.