CHOKLADIGKLADDKAKA. Men även om sockersuget kraftigt avtar så är det gott med något sött ibland. Om ni följt min blogg nu under det nya året så har ni märkt att jag har tagit upp LCHF igen
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Blanda mandel- och kokosmjöl, stevia strö, vaniljpulver, choklad och hackade nötter
Smält choklad och smör i en kastrull på svag värme. När hälften av chokladen smält kan du ta bort kastrullen från plattan så smälter resten av befintlig värme
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Blanda frön och nötmjöl med salt och bakpulver och rör ner i smeten. Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-bröd och ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Valborg firades med grillade hamburgare och en god kladdkaka i lchf tappning. Betydligt mindre söt, men härligt ‘kladdig’ och perfekt till färska jordgubbar och en klick grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.