MumsMums Brownie, en fantastisk kaka medextra allt. Till hösten hör goda bakverk och jag rivstartar hösten här inne med en Brownie toppad med Mumsmums, ja ni hörde rätt en blandning mellan FudgeBrownie och MumsMums
Rör sedan ihop det med äggsmeten. Vispa ägg, socker och sirap i tre minuter till en ljus, pösig smet. Blanda 1 dl mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kakao och hackad choklad i en annan skål
Koka i 1 timme och 30 minuter, burken ska vara täckt med vatten hela tiden. Häll i en form med bakplåtspapper (20x30cm) och grädda mitt i ugnen i 20 min
En burk krämig nutella kan göra underverk ihop med några ägg lite mjöl och socker. Tänk att ibland har man bara ett sådant begär efter choklad, som ni kanske förstår så föredrar jag kladdigabrownies eller kanske en chokladmousse framför en ren chokladkaka
Kladdigbrowniemed bitar av mörk choklad och så en silkeslen mjölkchokladfrosting och så chokladkrisp av krossade Kinasnacks (går även bra med Maltesers)
Sen åkte jag hem och gjorde hamburgare till mig och maken med allt man kan önska sig till. Färsen plattade jag till och stekte i smör med salt och peppar
Jättegoda att servera med en klick vispad grädde och bär - t ex röda vinbär (har en galet stor buske i trädgården fullt med röda och stora bär – perfekt att använda till efterrätter
Kött och soppa serveras var för sig medextra örtkryddor och flera sorters senap till. Lägg i morot, lök med två nejlikor instuckna, samt lagerblad och timjan, mejram eller kyndel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.