Innan dess hade jag nästan aldrig varit inpå en blogg och hade minimala datakunskaper. Både den här vägen, påmin Facebooksida, Instagram och inteminst via mina kokböcker
Eller på grillad kyckling med getost. Klyv paprikan och chilin, ta bort frön och hacka i mindre bitar. Stryk ett generöst lager djävulssylt på en laxfilé
Men nu kurrar min mage på bra här så dags att göra mat, tur det går fort. Jag tror jag använde mig av salt, peppar,hackad vitlök samt färsk chili förra veckan, sen smörstekte jag färsk, grön sparris och toppade rätten med finhackad persilja
Rör inte dem förrän de är fasta och har fått fin färg på undersidan. örtsalt, spiskummin. Jag vet inte hur mycket av allt jag använde men dessa ingredienser hade jag i
Följ gärna och dela bloggen. Då tror jag den här blandningen jag gjorde på två recept kan passa er, det är en chokladkaka som nästan är som en kladdkaka med en glasyr som brukar finnaspå traditionella kärleksmums
Min man hade fått lust att göra chutney på gröna tomater. Jag kan inte svara på hur länge den kan tänkas hålla, men det kanske någon läsare har erfarenhet av
Många tycker vi nog om att äta nygräddade bullar på morgonen, men likt mig är många inte alltid så sugna på att stå och baka och vänta påjäsning under en lång tid
Eller, egentligen bestämde jag mig för detta redan igår, så jag satte igång att koka äppelmos klockan elva på kvällen - men ni vet ju vid detta laget, att jag är rätt hängiven min frulle
Felicia blev jätteledsen när hon fick sprutorna och det hördes att hon hade ont och var ledsen på riktigt, har inte hört henne låta så förut =( Hon blev glad sen när hon fick äta lite men var rätt trött hela förmiddagen och sov mycket
Jag älskar att göra desserter och efter att jag tittat runt på nätet kom jag på den här härligt goda och smakfulla kombinationen som man kan lägga upp i snygga lager ( mina är inte så snygga, men jag lovar att det funkar, hahaha) i en glassburk
Eftersom jag och Lennart nu är nere i Alanya i några perioder över vintern, så kommer jag att dela med mig av en hel del av mina favoriter från köken här vid Medelhavet
Nu har vi varit en vecka i Alanya, vår vintervistelseortpå Turkiets Medelhavskust. Jag har tagit det väldigt lugnt första tiden här i Alanya i år, har som du kanske sett härinne haft ett intensivt sommarhalvår
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.