Kikärtswok, fetaröra & LCHF-bröd
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 burkar kikärter ( 400 g)
  • 1 citron, saft och zest
  • 3-4 morötter 1-2 paprikor 1 gul lök
  • 1 liten purjolök
  • kryddor: här var det ca 1 tsk av spiskummin, oregano, koriander, cayennepeppar, salt och peppar
  • olja
  • krasse att toppa med
  • 1 dl fetaost
  • 1 dl färskost
  • peppar
  • 1,5 dl kokosnötsmjöl
  • 3 msk fiberhusk
  • 12 ägg 1/2 dl olja (eller 50 g smält smör)
  • 1 msk bakpulver
  • 1 dl fibrex flingor
  • 1 dl solroskärnor
  • 1 msk brödkryddor
  • salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.