Igår gjorde de glutenfriapitabröd, men här blev det, lchf pitabrödistället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Jag har länge gjort en slags fuskguacamolemed creme fraichei, som förvisso är svingod (fråga minbästis bara), men iblandvill man ju uppdatera sig och när jag hittade en påse riktigtfina (och ekologiska – hurra
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Men det här guacamole-receptet (se nedan) är bara för bra för att inte dela medsig av. Jag har hängt medmin mamma, min syrra och hennes familj och lilla Embla såklart
1/2 chili, urkärnad. 12 tsk färskpressad limesaft . 11 vitlöksklyfta . 12 msk olivolja . 1hackad koriander efter smak . 1nachos tillserveringFinhackachilin och kärna ur tomaten. 1Tillsättlimesaft och chilii en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka korianderfint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolenmedolivoljan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.