Kikärtsbönburgare med bostonmajjo
Roesen Empowerment
Roesen Empowerment
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 min
  • Cook Time
  • 30 min
  • Total Time
  • 30 min
  • Cook Time
  • 30 min
  • Total Time
  • Burgare, ca.15 st
  • 300 g avrunna kokta kidneybönor
  • 300 g avrunna kokta kikärtor
  • 200 g solrosfrön
  • 2 gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor 1 hel färsk gul chili
  • 1 dl pulveriserad soltorkad tomat
  • 4 dl vatten (gärna kokvattnet från bönorna om du kokar själv)
  • 3 dl havregryn
  • . 2 tsk salt
  • Peppar
  • Olja att steka i
  • 1 dl vegan majonnäs
  • 1 dl bostongurka eller finhackad saltgurka
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.