1. Burgare. Blanda färsen med salt och peppar efter smak och dela upp den i 4 jämnstora hamburgare. Grilla hamburgarna på hög temperatur, pensla med olja, salta och peppra
Efter dagens potthålsfyllning med vägföreningen och efterföljande årsmöte så skulle vi fixa grillat. Det blev en enkel men riktigit bra hamburgare (om jag själv får säga det) som piffades upp lite med kryddor från landet och lite flytande röksmak och en smarrig dressing
En helg när livet är sådär underbart att leva. Ni anar inte vilken otrolig rolig helg jag har haft. Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Oj vad tiden går fort nu. Hinner inte riktigt med att att sköta bloggen som jag vill. I helgen har det varit innebandycup för sonen och då har det varit fokus på dels bra förstärkt mellis, lite snabba energier och så snabbakat bröd
Idag ska vi äta glass till efterrätt. Superenklaste och godaste glassen gör man själv. Hemmagjord glass. Kakao, oboy, lakrits, hasselnötscreme, polkagodisar, päronessens osv osv
Jag kickar igång denna måndag med en härlig lysande gul solskenssmoothie. Den innehåller apelsin, mango, ingefära samt gurkmeja och piggar verkligen upp i vinterkylan
Häll på passerade tomater och vin och låt småputtra ca. 3 dl passerade tomater. 3 dl passerade tomater. Det är så många rätt med den här bilden och den här maten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.