Nu skalllimejuicen i. Pajskal. Limefyllning. Blanda smulorna med det smälta smöret. Häll den sedan i pajskalet och ställ det kallt tills marängen är klar
Förra sommaren gjorde vi en citronpaj som vi gillade väldigt mycket men den här pajen medlime blev otroligt god och den blev härligt syrlig och frisk vilket passar perfekt när det är lite varmare ute
Med det vill jag ha sagt att använd de lime du hittar i affären, oavsett sort. Jag är alldeles för dålig på att använda mig av citrusfrukter när jag bakar, det blir så lätt att jag fastnar med våra vanliga svenska bär och äpplen
Pajskal. Pajen vi pratar om är en amerikansk kändis vid namn Keylimepie, säkert har du hört talas om den tidigare, som görs på kondenserad mjölk, äggulor och limesaft
Inget av det ovanstående har dock något som helst att göra med kvällens recept, den här KeyLime-pajen bakade jag en solig ledig dag för ett par veckor sedan, men om någon hade ställt ner en tallrik paj framför mig nu hade det inte varit några som helst problem att äta upp den
Servera med vispad grädde. Pressa ur saften ur limefrukterna och riv skalet på en av dem. Som några av er kanske har sett gjorde jag laktosfri keylimepie i miniformat härom veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.