Ingredienser Portioner: 4 1 burk kondenserad sötad mjölk rivet skal och juice av 2 lime 2 dl vispgrädde Till servering valfria frukter och bär, t ex persika hallon och banan Lägg till i inköpslistan
Av allt som finns i världen, så är det här något av det godaste jag vet. Vart jag än är och ska beställa en dessert, köpa en cupcake, välja en glass eller hugga in på en pralin, om det står Salted Caramel, då är jag såld
1. Sätt ugnen på 150 grader. Elvispa äggvitorna hårt till ett fast skum med rena vispar. 2. Häll i ättikspriten, och sockret lite i taget och vispa i minst tre minuter till en blank smet
Så, jag hade ingen ork att göra en hel KeyLime Pie idag, men jag har varit sugen på att baka och laga mat med lime i på senaste, så gjorde en lime-mousse istället
Så då blev det en Kie Lime Pie. Dekorera gärna med lime. Fyllning5 äggulor1 burk kondenserad mjölk, sötad 397 g1 msk finrivet limeskal 1 dl pressad lime (juicen) (4–5 limefrukter). Finriv ca 1 msk limeskal. Pressa ur 1 dl limejuice från limefrukterna. 1 msk finrivet limeskal. 1 dl pressad lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.