Idag testade jag att göra kesoplättar för första gången och tills nästa gång väljer jag nog en stekpanna med teflon för jag tyckte att dom fastnade så hela tiden
Lägg hallonen i glas och häll över grädden och toppa med riven mörk choklad. Färskahallonmed grädde och mörk choklad (4 port). 2 askar färskahallon. 2 askar färskahallon
200 g cream cheese 1,5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 0,5 tsk vaniljpulver eller frön från 0,5 vaniljstång 5 smulade havrekakor, eller liknande 250 g färskahallon eller andra. 250 g färskahallon eller
På med passionscurd vid serveringen och komplettera medfärskahallon och vaniljglass. Det är old news med påskrecept nu men det här går att göra när som helst och gärna ofta
Garnera med de färskahallonen, vispad grädde och en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Toppa tårtan med vispgrädde , färskahallon och hackade nötter. Jag såg piggare ut, ögonen blev klarare, huden och håret blev bättre, magen mådde bättre, jag fick mer energi och då undrar ni säkert varför jag slutade med det
Servera medfärskahallon. Igår åt jag fläderparfait på min födelsedag. En helt otroligt god dessert gjord på resterna av min flädersaft från i somras (jag förvarar alltid min i frysen)
Och självklart sprang jag med ett leende ut i köket och rörde ihop det på stört. På den stora dagen blev det tårta, (jag bakade efter önskemål den här chokladtårtan igen), men vid en mindre kalasfika önskade sig mormor några hallonmuffins att bjuda vännerna på
Då blev det tydligen två bakrecept på raken då jag inte riktigt blev nöjd med rotfrukterna till den grillade kycklingen igår, men kan alltid lägga upp receptet på kycklingens marinad till er som gillar stark mat & mycket chillie
Sikta över florsocker och servera med grädde. Kläm fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter. Strö över hallon och grädda i nedre delen av ugnen i 25 minuter. 150 g hallon
Som vid varje högtid bör det finnas glutenfria cupcakes till fikat om du frågar mig, jag är som ni vet väldigt förtjust i kombon choklad och mint, men för att förgylla påsken är det ju fint med en gul frosting som passar till påskens färger, som här är av smaken banansmörkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.