Äpple. Förra VAB-omgången (det har varit många nu…), bakade vi kesomuffins med äpple. Äpple. Keso och rivet äpple gör de här muffinsarna saftiga och goda
Koka en sockerlag av vatten och socker och låt koka i 4-5 minuter. Skala och rensa äpplena, ta bort kärnhus samt alla skador och missfärgningar, skär sedan upp äpplena i tärningar eller klyftor
Lägg upp frukt + karamellsky på tallrikar, strö havresmul där du tänker lägga glassen, lägg på kanelglassen och strö på ytterligare lite smul över hela rätten
Igår till middag blev det kesoplättar med grädde och blåbär. Kesoplättar för 1 person125 gr Keso1 ägg1/2 tsk kardemumma1/2 tsk kanel1/2 msk fiberhuskMixa ihop detta till en jämn smet. Kesoplättar för 1 person. 125 gr Keso
Saftiga äpple och kanelmuffins. I helgen bakade jag de här goda äpple och kanelmuffinsen, äpple och kanel är en stor favorit hos mig och jag tycker att det är jättegott i muffins
Äpplefyllning. Denna äppelpaj är väldigt god. VÄLDIGT GOD. Extrasonen var här igår och levererade äpplen från trädgården, skeptiskt läste han receptet på denna paj som jag har bakat tidigare
½ fast Äpple. Stekta Äpplen i glas ½ fast Äpple ½ tsk Ekologisk Honung 1 msk Smör Några droppar pressad Citron Lite Kanel Några korn Havssalt 1 dl Grädde Ekologiskt Vaniljpulver 2 Valnötter Skär äpplet i små tärningar
Smördegsinbakade äpplen med vaniljglass. Igår gjorde jag de här smördegsinbakade äpplena med kanel och socker till efterrätt och det blev väldigt gott, äpplena blev inte helt genommjuka utan hade fortfarande lite tuggmotstånd och det var väldigt trevligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.