Ett supergott och snabbt bröd som inte behöver jäsas utan bara blandas ihop och köra in i ugnen. Blanda samman allt det torra och blanda sedan ner sirap och filmjölk
Blanda samman russin, havregryn, havremjöl som du själv har malt i din matberedare, psyliumförskal, ägg, kokosflingor, vanilj, havregrädde och slutligen honung
Snitta brödets ovansida försiktigt med en vass kniv i önskat mönster. Det bakas mycket på surdeg nu och fler och fler i min omgivning har startat sin egna surdeg
En oslagbar efterrätt i dessa glöggtider är de här päronen, som får koka mjuka i glögg, och serveras med frysta lingon och turkiskt yoghurt för att balansera det söta
Jag såg ett recept i julas med saffransbullar som man hade bakat i en långpanna, efter att ha kikat vad som fanns hemma fick det också bli russinoch valnötter i bullarna
Mönstret på min kavring gör jag med hjälp av en schablon, mönstret kan du ladda hem som pdf här. Till frukost äter jag den i supertunna skivor med ost och paprika på
Blanda det kokta riset med kokos ochrussin. Servera med lite sallad. Om barnet inte är så bra på att tugga kan man finhacka russinoch skära kyckling, paprika och ananas i riktigt små bitar efter grillningen
Jättegod limpa med lågt gi-värde. Blanda ner yoghurten, rivna äpplet och honungen. Ett rör-ihop-bröd som blir väldigt saftigt med många nyttiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.