Kastrullrökt röding med krämig kål!
Helena Helt Enkelt
Helena Helt Enkelt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 27 juni, 2013 · 16:23
  • En liten härlig sommarrätt, en förrätt eller som receptet nedan ger en riktigt rejäl varmrätt (fast ljummen)!
  • INGREDIENSER
  • 800 gr Rödingfilé
  • Salt
  • Rökflis eller rökspån
  • 2 Fänkål, färska och fint strimlad
  • 500 gr Vitkål, färsk och fint strimlad
  • 1 dl Gräslök, fint hackad/klippt. (Går även bra med salladslök)
  • 1 dl dill ½-1 paket vattenkrasse
  • 5 äpplen, syrliga
  • 3 dl Crème fraiche
  • 2 dl Turkisk yoghurt
  • 2-3 tsk Dijonsenap
  • Salt och vitpeppar
  • Rapsolja
  • 600 gr Savoykål fint strimlad
  • 2 dl grädde
  • ½-1 tsk Fänkålsfrö
  • Salt och vitpeppar
  • Ärtskott
  •  
  • GÖR SÅ HÄR
  • KASTRULLRÖKT RÖDING

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.