Smaka av med salt och peppar och servera. 5 medelstora potatisar (760 g)1 purjolök ( 400 g)Vatten1 tsk salt2-3 msk köttfond (byt ut till grönsaksfond så får du den helt vegetarisk)Skala potatis och skär i små kuber. 5 medelstora potatisar
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Lök hackades och purjo strimlades för hand - vitkålen enklast att strimla med matberedare. Rör samman grönsaker med grädde, crème fraiche, salt och peppar, låt koka ihop en aning, smaka av och fördela sen jämnt i en liten långpanna eller ugnsform
Det räcker med tiden i ugnen. Krydda med timjan och svartpeppar. Servera med sallad och kokt pasta. Lägg förvällda rotfrukter i botten på en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.