Kasslergryta med paprika
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g kassler, strimlad
  • 1 gul lök, hackad
  • 1/3 purjolök, skivad
  • 1/2 spansk peppar, finhackad eller 1 krm sambal oelek
  • 1 msk smör
  • 1 msk idealvetemjöl
  • 2 1/2 dl Kelda lagalätt eller liknande
  • 1/2 röd paprika, i bitar
  • 1/2 orange paprika, i bitar
  • 1/2 grön paprika, i bitar
  • 1 dl svarta oliver, urkärnade
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar, nymald
  • 1 msk färsk timjan, hackad
  • kokt mafaldine pasta eller spaghetti
  • ev riven parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.