Kardemummavåfflor med hallon- och ananaskompott
Hermesetas
Hermesetas
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 portioner
  • 2 dl vetemjöl, ca 120 g
  • 1,5 dl vatten
  • 1 tsk kardemummakärnor, stötta i mortel
  • 0,5 krm salt
  • 1 tsk flytande Hermesetas
  • 1 dl mellangrädde
  • 1 dl kesella, 10 %
  • 1,5 msk flytande margarin
  • Till serveringen: hallon- och ananaskompott eller Hermesetas lättströ
  • Hallon- och ananaskompott
  • 1 burk skivad ananas i egen juice, 560 g
  • 2 tsk potatismjöl
  • 1 förpackning frysta hallon utan socker, 200 g
  • 1 tsk citron, rivet skal
  • 1 tsk flytande Hermesetas

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.