Kardemummapannacottamed blåbärskompott - ja, ni hör ju gott det det låter. Pannacotta är en dessert med grädde som bas och som är väldigt enkel att göra
Filéa apelsinen så att skinnet inte kommer med. Detta är ett recept från kursen jag går på. Jag tyckter att den passar perfekt nu till påsken, kanske på grund av den gula fina apelsinen
Kanel- och kardemummapannacottamed kanelstekta äpplen. På min födelsedag var vi ute och åt tapas och nu i helgen var det dags att fira födelsedagen i Stockholm med familjen
Toppa med kompott, sylt eller bär vid servering. Recept. lindaveronica. mån, 2013-09-16 18. 36. 1h 45min. (0). Blanda oatlygrädde, gelésocker, kardemumma, kanel och vanilj i en kastrull
Julig efterrätt – kardemummapannacotta. Som sig bör måste jag göra en liten summering av året som gått och tänkte därför dela med mig av lite siffror och statistik för bloggen för det gångna året
Och så har jag gjort kardemummapannacotta som ska vara en del av en moussetårta, och bakat chokladbottnar till en annan, käkat sedvanlig fredagstacos med barnen och tagit en lång promenad vid havet med Lillan
Var noga med att röra blandningen jämn. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter. Koka upp grädde, socker, kardemummakärnor och rivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.