Kantarellasagne 250 g lasagneplattor 150 g kantareller 50 g smör 4 charlottenlökar 2 msk mjöl 50 g Guldbrandtsdalens mesost 1 l matlagningsgrädde 1 hönsbuljongtärning salt och peppar 2 dl riven ost blandas med 100 g malda valnötter Stek charlottenlöken i smöret, tillsätt svampen och stek tills all vätska stekts bort
Kantarellasagne250 g lasagneplattor150 g kantareller50 g smör4 charlottenlökar2 msk mjöl50 g Guldbrandtsdalens mesost1 l matlagningsgrädde1 hönsbuljongtärningsalt och peppar 2 dl riven ost blandas med100 g malda valnötterStek charlottenlöken i smöret, tillsätt svampen och stek tills all vätska stekts bort
Sätt ugnen på 200 grader. Smörstek svampen i en stekpanna. Pressa i vitlöken. Häll i matlagningsgrädde, mjölk och buljong i stekpannan och låt puttra i en minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.