Toppa varje pannkakamed yoghurt, skivad banan och mullbär. Skeda i smet, cirka ½ dl per pannkaka. Igår laddade jag inför ett gympass med glutenfria amerikanska pannkakor med smak av kardemumma och kanel
Hetta upp en stekpanna med smör. Grädda tjocka, små pannkakor på medelstark värme. 12 tsk kanel. 150 g smör + ca 4 msk smör till stekningen 3 ägg 2½ dl mjölk 5 dl vetemjöl 2 tsk kanel 2½ tsk bakpulver 1 tsk salt 1 msk strösocker 2 äpplenSmält smöret och låt svalna av. För att få dem mindre än vanliga amerikanska pannkakor, så tar du ca 2 matskedar med smet och vänd ner i stekpannan
Hetta upp en stekpanna med smör. Grädda tjocka, små pannkakor på medelstark värme. För att få dem mindre än vanliga amerikanska pannkakor, så tar du ca 2 matskedar med smet och vänd ner i stekpannan. 2 tsk kanel
Idag fick det bli banan och kanel pannkakor med kokosmjölk och frystorkade jordgubbar. I morgon är det lördag och du borde också unna dig själv med pannkakor till frukost, speciellt dessa
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF. • Servera med vispad grädde och bär eller med en god röra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.