En riktigt härlig dag har vi haft i en fantastisk stad, jag gillar redan San francisco trots att jag ännu bara sett en glimt av den stora, vackra staden
Knåda i 10 minuter för hand eller 5 minuter med elvispens degkrokar eller köksmaskin av KitchenAid-typ. Låt jäsa till dubbel storlek i 1-2 timmar. Skär 3-4 sneda skåror i brödet med en vass kniv som doppats i kallt vatten. +6-7 dl vetemjöl
Garnera det klassiska SanFransisco-garnityret, en apelsinskiva och ett rött cocktailbär. 1. Blanda vodka, likör och den gula apelsinjuicen, respektive grenadine och blodapelsinjuice i två separata plastglas
Idag har jag varit på homeopati-kurs i Piteå hela dagen och den fortsätter i morgon. Det är intressant och kul att lära sig lite om homeopati för att kanske kunna bota och lindra vissa besvär som jag och familjen har
San Miguel (nr 88007) vi hällde i glasen. 0,75-1 dl neutral olivolja. 0,75-1 dl neutral olivolja. Jag väljer att återblogga detta otroligt enkla och goda recept på räkor i grym marinad
3-5 vitlöksklyftor. Skala räkorna. Skala och skiva vitlöksklyftorna. Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
bröd från The Mill – bageriet i San Francisco. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden. Rosta solros- och pumpafrön i ca 15 min, rör i någon gång under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.