Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Tips på vad man kan göra med rabarber. När vi var i torpet i Järanäs förra veckan, så stod det en väldans maffig och magnifik rabarberplanta av dess like
Vid servering kan du, om du vill, toppa med lite grovriven parmesanost och hackad bladpersilja. Slå på en tetra krossade tomater med smak av vitlök (500 g) samt 5 dl vatten
Laxsallad på grillresterGrilltoast med kryddsmör, sparris och beafranskbrödgrillat köttpersiljevitlökssmörtomatgrön sparrisbeasåsostBred kryddsmöret på brödet
Jag brukar helt enkelt påtala att han är veg och erbjuda mig att ta med något till honom samtidigt som jag gärna tar del av info om vad det kommer att bjudas på i övrigt så att jag kan laga/baka samma sak eller åtminstone något liknande
Man kan ju för i ******** inte bli mätt på varma mackor. Jag var altså på bristningsgränsen. Mums, sedan står en morotskaka på köksbänken och blir sval, så att vi kan glasera den med färskost, vanilj och citron
Här kommer lite tips på vad du kan använda till. Har du kvar en bit av julskinkan. Klicka antingen på bilden eller på länken för att komma direkt till recepten
Sätt ugnen på 200°. Fräs lammfärsen i en stekpanna (använder du annan färs behövs 1 msk smör) på hög värme ca 3 minuter. Skeda eller spritsa potatismoset på toppen och gratinera i nedre delen av ugnen ca 20 minuter
Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.