Citronmarineradekammusslormed ugnsstekta rödbetor. Rödbetornas något jordiga smak och sötma fungerar utmärkttillsammansmed olika sorters vit fisk och även dessa musslorsom här får hjälp i smaksättningen av citronens fräscha syrlighet
Tänkte bjuda och inspirerar på något riktigt gott som vi avnjöt på förra årets sista dag. Så, det blir trerätters och tre inlägg idag med typ så mycket gott
Detta är ett enkelt sätt att få mjuka fina kammusslor (pilgrimsmusslor) i en god sås. I detta receptet använder man bara själva den vita muskeln och det går utmärkt att använda frysta
Lägg sedan i räkorna och kammusslorna och låt puttra några minuter till. Fräs vitlöken i en stekpanna tillsammansmed olivolja, persilja och en nypa chili tills vitlöken får en gyllenbrun färg
Ramslöksmajonäs. Att grilla vegetariskt kan vara en utmaning. Här kommer ett recept på en grymt god varm sallad som vänds upp i en ramslöks- och örtmajo
Koka Bavette Barilla i rikligt med saltat vatten. Tillsätt Pesto alla Genovese Barilla och tomatbitar. Häll av vattnet när pastan är al dente och blanda med såsen
Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen medkammusslor – de som ibland kallas småpilgrimsmusslor
Det gör oss absolut ingenting, eftersom den frånvarande också är skaldjursallergiker och vi andra passar på att lyxa till fredagkvällen medkammusslor – de som ibland kallas småpilgrimsmusslor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.