Ja, jag vet, det tar lite tid att göra och är kanske till och med lite omständigt. Till det grillade tycker jag att ni kan servera en riktigt krämig och framför allt god rotfruktsgratäng
Servera med t ex en palsternacksgratäng (receptet finns här), grillade tomater, färsk svamp och sås gjord på skyn från steken ihop med lite crème fraiche
Skiva allt tunt och varva i en smord, vid form, krydda med salt och peppar mellan varven. Skiva kasslern och lägg samman den med en klick färskost och en tomatskiva mellan varje skiva
Perfekt helgrätt och perfekt bjudrätt med allt i en gratäng. Varva med färskost och vikta skinkskivor. Ta ut gratängen och toppa med baconbitar och kryddgrönt
Säger godmorgon med ett middagsrecept, kanske till ikväll eller till söndagens matlådefix. Välj ut dina favoritrotfrukter/grönsaker, koka upp i en gräddblandning, toppa med ost och in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.