Kalvkotlett med quinoa och béarnaisesås
mat och lycka
mat och lycka
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner 4 st kalvkotletter
  • 2 dl quinoa
  • 1 burk färdig béarnaisesås (eller gör den själv!)
  • djupfryst eller färsk broccoli
  • körsbärstomater
  •  
  • Så gör du
  • 1 ) Sätt på 4 dl vatten i en kastrull. Skölj quinoan ordentligt och lägg den i vattnet och låt koka 15 minuter 2) Sätt på en annan kastrull med vatten och ångkoka broccolin.
  • 3 ) Stek köttet några minuter på varje sida, tills de är genomstekta.
  • 4 ) Serveras med kall béarnaisesås och garnera med körsbärstomater.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.