Augusti betyder tid för kräftskiva. Och kräftskiva betyder i de flesta fall också Västerbottenostpaj. Igår hade vi räkfrossa på möhippan för en av mina bästa vänner, och då lagade jag den här Västerbottenostpajen i cheesecakeformat, som jag verkligen tycker ni ska göra till kommande kräftskivor - så himla smarrig
När det blir sommar och lite varmare får vi här i köket plötsligt en mycket slappare inställning till middagsplanering och allt vad framförhållning heter
Solig och regnig torsdag. Jag och brorsan hann precis ta en kort tur på stan, när himlen öppnade sig. Dagens matinspiration kommer från fiskens underbara värld - fiskgratäng med tacosmak
Ja, för smörgåstårta är proppfull med både kolhydrater och fett. Men är det fest så är det. För ett par dagar sedan fyllde min pappa år och då hade jag lovat att göra smörgårtårta
Idag står det Tepsi på menyn. För er som inte känner igen namnet kan jag berätta att denna rätt kommer från Irak och är en populär middagsrätt i irakiska hem
Thaimat är bland det godaste jag vet och numera gör vi egen hemma. Jag har tipsat Er förr om detta recept men här kommer en uppdaterad version och dessutom en smaskig bild
Vi sparar alltid köttfärssås, fryser och tar fram när det är dags att käka köttfärsgryta och ris. Det vi gör är att tina, värma, späda den lite och har i något för att dryga ut den, som en burk svamp eller lite morötter
OKEJ, GO’VÄNNER, NU ska ni få lyssna på hur det låter när Ruckelhäxan läser högt. Här hittar ni nu nämligen prologen till ”60+ och singel” i mp3-format
Här kommer receptet på den goda efterrätten jag gjorde till valborg. Den här efterrätten var en av dem bästa jag gjort sa sambon och jag kan inte annat än hålla med
Såg programmet ”Världens bästa burgare” med Jureskog och tänkte att det där måsta jag göra. Det var avsnittet när han är i New York och gör en hamburgare med tryffelmajonäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.