sommaren och värmen och med den en längtan efter något uppfrächande efter en dag på stan. ) Receptet är en variation av en Kaffesmothie som finns i vår (min, Åsas och Elins) nystartade LCHF-grupp på Facebook
Doppa glasets kant i honung och kokos så flingorna fastnar runt hela glaset. Lägg i en kula vaniljglass i varje glas och häll på ett smakrikt, nybryggt kaffe
När jag gjorde denna shaken så höftade jag med ingredienserna men det stämmer på ett ungefär. Mixa ihop allt med en stavmixer och serverade i ett glas med is
Lägg ägg och oljor i en mixerskål och mixa med stavmixer till en jämn och skummig konsistens. Och till alla er skeptiker som inte tror att man kan ha ägg i kaffe
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
sommaren och värmen och med den en längtan efter något uppfrächande efter en dag på stan. ) Receptet är en variation av en Kaffesmothie som finns i vår (min, Åsas och Elins) nystartade LCHF-grupp på Facebook
Täck bunken med en bakduk och låt blandningen stå i rumstemperatur över natten. Under helgen tog jag tag i att baka vårt "dopp i grytan" bröd som måste finnas på julbordet
2 cl kakao- kaffe- eller gräddlikör som Kahlua, Tia Maria, Baileys eller Dooleys Toffee Cream. 2 dl varmt bryggkaffe. 1/2 tsk chokladströssel eller 1 krm kaffepulver till garnering
Doppa skivat dagsgammalt vörtbröd i spadet och ta upp det när det sugit åt sig ordentligt med spad. Koka upp spadet (späd med vatten om det är från en ugnsbakad skinka)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.