Kaffe i olika former
skanemejerier.se
skanemejerier.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • CAFÉ AU LAIT
  • Hälften vanligt bryggkaffe och hälften varm mjölk.
  • CAFFÈ LATTE
  • Ungefär samma sak som café au lait fast på italienska istället för franska. Blanda 1 del espresso och 3 delar mjölk.
  • COFFEE SUNDAY
  • Kallt kaffe som toppas med vaniljglass och vispgrädde.
  • CAPPUCCINO
  • 3 delar espresso och 1 del varm mjölk som toppas med mjölkskum och pudras med kardemumma, kakao eller kanel.
  • MOCCACINO
  • Varmt kaffe där en chokladbit får smälta i botten. Rör om så det blandar sig och toppa med vispad grädde.
  • CAFFÈ MACCHIATO
  • Blanda 1 stor espresso med 1 tsk varm mjölk (macchiato betyder fläckig och här är det kaffet som fläckas av mjölken).
  • CAFFÈ LATTE MACCHIATO
  • Nu är det tvärtom. Massor av varm mjölk och 3/4 dl espresso som bara fläckar mjölken.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.