Kabanossgryta
Millas Hälsoblogg
Millas Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kabanossgryta ca 4 port Två nävar torkad svamp (trattkantareller och svarttrumpetsvamp) Eller färska kantareller ca 200g
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 röd paprika
  • 6 kabanosskorvar
  • 1 dl avrunnen syltlök
  • 1 dl smörgåsgurka
  • 1 burk ca 290g svarta urkärnade oliver
  • 2 dl crème fraiche
  • 3 dl vatten
  • soja ( jag använde ekologisk ljussoja )
  • maizena till redning
  • svartpeppar
  • mejram
  • sambal oelek
  • ev salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.