Grädda i 50-55 minuter. Jag kan ärligt säga att jag ställer jättehöga krav på hur ett bröd skall vara. Och med tanke på att jag de senaste 7 åren endast ätit glutenfritt bröd så är det otaliga sorter jag har bedömt bort
Passar på att reposta ett härligt recept från Karolina som tidigare gästbloggat här på mat. såklart. En vegetarisk pastasås som inte kostar många kronor/portion
Jag kan själv erkänna att jag tycker det är svårt ibland eftersom jag genom mitt jobb som sjuksköterska träffa många människor som blivit sjuka av sina levnadsvanor och då menar jag inte enbart fetma utan även hjärt-/kärlsjudomar och cancer
Visst alla E-medel är inte dåliga och det är inte hela världen, men om jag kan välja använder jag hellre kryddor som smaksättning då det inte är kemiskt producerat eller innehåller socker
Häll smeten i smord och bröad form som rymmer ca 1 3/4-2 liter. Grädda kakan i nedre delen av ugnen ca 45-50 minuter eller tills kakan känns torr och har fin färg
Elin skriver. Härom kvällen fick jag till riktigt bra bönburgare. Ofta blir de lite smuliga i konsistensen men men dessa biffar blev riktig fasta och passade perfekt mellan två brödskivor Hemligheten ligger nog i att ha en ganska blöt färs och att inte vända dem för ofta i stekpannan, De gick även utmärkt att micra som lunchlåda idag
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
-. - Självklart kan du göra det men skulle råda dig att ta en mascaraborste och doppa i istället, om det kommer smuts i oljan förstörs den lätt och får inte samma funktion
Hej. Det va ett tag sedan jag bara skrev här. Ibland blir inte allt som man vill eller önskar. Jag kör på som vanligt med mat och nu det sista har jag kommit igång med massa träning och det känns bra
Jag vet inte riktigt var jag fick iden från, men plötsligt tänker jag en hel del på stekhällar. Jag kan riktigt se hur jag kommer att stå ute i sommar och svänga ihop min pyttipanna och steka ägg i kvällssolen
Ett djur som kycklingar, som lever många på en liten yta och bara lever under en kort tid då de inte hinner göra så stort avtryck per individ ger en lägre klimatpåverkan än till exempel en kossa som lever i fyra-fem år och som släpper ut en massa växthusgaser genom sin mat och matsmältning
För att förstå en råvaras fundamentala egenskaper och kvalitet måste kocken vara villig att dra ut till bonden och marknaderna för att köpa den, - inte för att dagligen servera den på restaurangen men för att studera den
Kanske att hon är 11-12 år gammal. Tänk vad man hitta i ett tomt kylskåp och frys. Tycker inte jag gör annat än att handlar mat, men det enda stället det märks är på bankkontot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.