Igår gjorde jag denna goda köttfärsomelletten och den kommer jag sannerligen göra fler gånger eftersom den var så himmla god, och inte var den komplicerad heller
Vispa äggen med grädde och oregano och häll i en smörad gratängform. Igår satt jag och surfade runt efter nya spännande recept och när min man gickförbifick han syn på detta och utbrister "kan viinte äta det i morgon
Vill man ha en vanligköttfärsomelett är det ju bara att utesluta tacokryddorna. Det här kalasade jag på i fredags framför handbollsmatchen mellan Sverige och Frankrike
Onsdag och lillördag och dags för jobb igen. Nja, marginellt om jag ska vara ärlig, men gårdagens vilodag var verkligenvälbehövligt och jag känner mig något piggareidagi alla fall
Vissa dagar måste middagen lagas snabbt. Idag var en sådan dag, därav detta snabba middagstips. Stek köttfärs i en panna som tål ugnsvärme, och krydda så mycket du orkar
Baka baka baka ja det är vad jag gjort idag, i morgon är det ännu en ledig dag för mig och det ska bliriktigt skönt, tack mina bästaste kollegor som jobbar och sliter medan vissa andra latar sig
Lägg blomkålen i botten på en gratängform och fördela bacon/lökröran ovanpå. Skär ner blomkålen i lagom bitar och koka i lättsaltat vatten i ett par minuter
Lägg oxfiléeni en sträng imittenigratängformen, snett. Oxfiléi ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprikai salladen så försvinner den på tallriken
Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor. Förbered pastaplattorna enligt det här receptetKoka upp creme fraiche, grädde, dijonsenap och salt
Klicka ut moset runt kanterna i en smord gratängform. I går stod det fisk på menyn här hemma i köket och frun, som sjunger på slutampen av sinjulledighet, stod för middagslagningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.