Igårkväll tillverkades en löjligt god köttfärslimpamed italienska smaker här i Najnis kök. Av någon mystisk anledning som övergår Najnis förstånd har hon faktiskt aldrig i hela sitt liv så vitt hon kan minnas lagat just köttfärslimpa
Servera köttfärslimpanmedtomatsåsen och auberginer. En klassiker med nya tillbehör. Tomatsåsen är riktigt mustig och lättlagad, så efter att ha gjort och smakat på denna variant tror jag att jag kan lova att du aldrig mer kommer köpa en färdiggjord tomatsås
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Har ni testa göra köttfärslimpamed en påse löksoppa (pulver) i. En lite miss gjorde jag dock genom att blanda ner all soppa åt gången och köttfärslimpan blev då lite lös i konsistensen
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Till exempel så är det ett bra tips att både låta linfröna stå i blöt och att förbereda grönsaksröran som linserna ska blandas med, under tiden som linserna kokar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.