Krämigrisonimed grillad kyckling och bacon. Gjorde en krämig rätt med parmesan och massa annat gott. I går kväll gjorde jag en rätt medrisoni för första gången
Servera köttbullarna tillsammans med kokt potatis, morötter och krämig rosmarinsås. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek köttbullarna runt om på medelhög värme så att de får en fin stekyta
Givetvis är det godast med hemmagjorda köttbullar, så passa på en dag att göra ett stort gäng och gör denna grytan på den, resten fryser ni helt enkelt in till ett senare tillfälle
Lite större köttbullarmed en smak av Italien som får koka färdiga i en krämig tomatsås. När köttbullarna är färdiga avlutat då med att strö över riven parmesan samt hackad färsk basilika
Servera med nykokt risoni och en sallad. Ni kanske minns att jag efterlyste tips om vad man kan servera till risonipasta och efter tips av en annan Instagramare så fick det bli kyckling till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.