En maträtt med en smakriktomatsås, saftiga stora köttbullar och härligt smält buffelmozarella. Blanda alla ingredienser och rulla till stora köttbullar, stek i en stekpanna med olivolja och smör
Hacka lök, vitlök och paprika. Fräs lätt i olja. Häll på tomaterna och låt koka några minuter. Rivingefära och blanda i samt krydda med salt och ingefära
Tur att jag själv inte åldras. Vi har ätit kall, asiatisk nudelsallad med kall, asiatiskfläskfilé (världens bästa bjudmat till bufféer, nihittar den här) och inte alls de italienskaköttbullarna på bilden ovan med pasta och tomatsås
Goda köttbullartillmiddagikväll. Ingredienser. ½ dl vispgrädde. 500 g nötfärs 2 dl rivenvalfri ost 1 vitlöksklyfta 2 tsk chilipulver (eller annan stark krydda) 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 paket krossade tomater 2 dl crème fraiche ½ dl vispgrädde Gör en smet av. - Läs hela inlägget här 500 g nötfärs. 2 dl rivenvalfri ost. 1 vitlöksklyfta. 2 tsk chilipulver. 2 dl crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.