Det blev en choklad-tårtan fylld med körsbärsmousse och vaniljkräm, täckt med chokladfrosting. Choklad-tårtbotten 4 ägg 2 msk hett vatten 1½ dl socker 2 tsk vaniljsocker 1,4 dl vetemjöl 2½ msk potatismjöl 1 msk kakao 1 tsk bakpulver Vispa äggen med det heta vattnet i ca 1-2 minuter. Chokladfrosting 150 g rumsvarmt smör 4-5 dl florsocker 150 g smält choklad 1 burk marshmallowfluff från Grays, går att köpa i välsorterade Ica-butiker. 150 g smält choklad
Då hitta jag dessa blondies med körsbär och choklad som finns i Elle Mat & Vin. Tillsätt mjölet och vänd till sist ner chokladen och körsbären, spara några att lägga över smeten
Mandel pavlova med choklad, grädde och bär är liksom gott+gott+gott = GOTT. Det här är en mysig dessert där man kan blanda lite som man vill, kanske har du lemon curd eller någon god sylt du kan lägga emellan istället för choklad
Kladdig choklad & bananproteinmuffins. hackad sockerfri choklad, kryddor som kanel, kokos. Blanda alla torra ingreienser (havremjöl, havregryn, kakao, bakpulver, salt, proteinpulver och ev hackad choklad) i en skål
Smält chokladen i ett vattenbad. Rör sedan ned den smälta chokladen. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Rör om tills margarinet smält och lägg därefter ner chokladen som brutits i mindre bitar. Rör om så att även chokladen smälter och ställ därefter krämen åt sidan att kallna
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Gillar man raw kakao så prova även denna goda Raw Choklad Tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.