Ja, äppelpaj är ju inte direkt svårt att lyckas med, men vaniljsås kan faktiskt vara lite klurigt. Idag trodde jag att min sås hade blivit för tunn istället, men när den fått stå till sig och svalna blev den helt perfekt
Platta ut degen i en pajform med löstagbar kant. 2. Förgrädda skalet i ca 5 min på 200°. 1 1/2 dl grädde. 200 g Philadelphia ost. 21/2 dl crème fraiche. 2. Grädda i 200 grader tills ost crèmen fått färg, ca 25 min. 1 1/2 dl grädde. 200 g Philadelphia ost. 21/2 dl crème fraiche
När kakan svalnat något – börja med glasyren. Fördelar glasyren jämnt över hela kakan. 2 dl grädde. 2 tsk bakpulver. 2 msk kokos mjöl. 1 1/2 dl mandel mjöl. 2. Häll upp smeten i en ugnsfast form som du har klätt med bakplåtspapper, storleken på formen skall vara ungefär 20x30 cm. Grädda i ugnen cirka 15-20 minuter (beroende på tjocklek). 12. 2 dl grädde. 2 tsk bakpulver. 2 msk kokos mjöl. 1 1/2 dl mandel mjöl
Vispa ägg och socker riktigt pösigt med elvisp – det ska bli riktigt fluffigt. Recept på hela tårtan kommer om ett tag men jag tänkte att vi skulle börja med receptet på själva tårtbottnen
De är alla tre höst och vinteräpplen som går riktigt bra att lagra. Världens godaste äppelkaka. De har nu börjat mogna så smått och som vanligt har jag fullt sjå med att ta hand om fallfrukten
Blanda vetemjöl och bakpulver och vänd ner i smeten tillsammans med vattnet. vatten, kokande. Världensbästa rulltårta 1. Sätt ugnen på 250 grader. 2. 20 skivor Ingredienser 3 ägg 2 dl råsocker, eller strösocker 2 dl vetemjöl 1,5 tsk bakpulver 2 msk vatten, kokande Fyllning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.