Långhelgen har jag tillbringat hos mintvillingsysteriStockholm. Vi bestämde oss för att baka och bjuda in den del av tjocka släkten som bor i vår vackra huvudstad
Igår lagade jag fetakyckling från boken, serverad med klyftpotatis. Enligt bokens upplägg kompletteras inköpslistorna med basvaror man alltid har hemma men klyftpotatis är inte något jag alltid har hemma, så imitt fall bytte jag ut rucolan på inköpslistan mot fryst klyftpotatis, eftersom jag själv har en litenodling med div örter
Har du sett att det just nu nästan kryllar av ”Västeråsgurka” i affärerna. Och krondill. Ja, kräftsäsongen är här och dillkronor används i massor men de där gurkorna, har du egentligenriktigt bra koll på vad du ska använda dem till
Ai Ramen är Stockholms första ramenbar med egentillverkade nudlar. Ej sponsrat inlägg. Med endast fyra ramen rätter och några små förrätter att välja bland har Ai Ramen tagitstockholmarnas med storm
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakning har fått stå tillsidan för helgresor tillStockholm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.