Smaka av med salt och peppar. Lägg ägget ovanpå sparrisen. Halstrad salmalax med ärtröra. När det nästan är klart lägg på en skiva tomat och lite ädelost
Eftersom vi har en vara hemma och göra ingenting-helg så måste man ju äta extra goda saker. Fast det där var ju lite knasigt tänkt eftersom jag tycker att man borde äta extra goda saker varje dag, men det är ju inte varje dag jag gör efterrätt
Bara la den i en smord ugnsform, konstaterade att benen var färdigt urplockade så det var bara att kasta på lite kristallsalt och krydda med chicken campfire- krydda (ja jag vet - det är kycklingkrydda men ååh den är så god på lax med sina toner av apelsin och citrus) och så några citronskivor på det + några skvättar citronsaft
Smaka av såsen med peppar och salt. Koka pastan efter instruktionerna påpåsen i saltat vatten. Toppa och dekorera med ruccula, timjan kvist, cocktailtomater, getost, salt och peppar och det kallskurna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.