Jag har gjort den i så många år och har ännu inte smakat någon godare. Tänkte att vi från och med nu alltid ska äta något gott på de fredagar då jag har dem
Jag har bara läst lite kring det, och påminner migom en kost jag åt för några år sedan, och som faktisktsatte resultat i att jag mådde otroligt bra, och faktiskt tappadenågra kilon till på köpet
)Idag bjuder jag på receptet på äppelpajen som jag bakade till mina kollegor tidigare i veckan. Det har varit en lång vecka med sena kvällar och just den här fredagen har känts så himla avlägsen
Både citronen ochdenvitachokladen kommer fram på ett mjukt och krämigt sätt och texturen är precis som jag vill ha fondanten nämligen ett mjukt och saftigt yttre som håller det krämiga inre på plats
Servera köttet med parmesankräm ochbulgursalladen. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Men nu är det slut för idag, helgen närmar sej och för vår del blir det utekväll i morgon. Babi Guling, även kallad Suckling Pig, en rätt som är speciell för Bali ochden mest berömda
Den helgen som har varit är precis vad vi längtar efter och första doppet i sjön blev det, M&M var riktigt tuffa fast farfar fick höra att han var en fegis badade inte
Det är gott med något lite syrligt till den söta mjölkchokladgräddenoch kakan. Under årens lopp har jag bakat många olika tårtor, varianter på varianter, och de har ärlig talat inte altid levt upp till mina förväntningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.