Revbensspjäll med enbär och porter Gnid in revbenen med salt och låt rimma i 2 timmar. Koka sedan spjället i ca 1½ timme med porter, enbär, timjan och lagerblad kokschefen.se
Glöggkokta julspjäll med glaze Lägg spjäll i en stor kastrull och häll på glögg, soja och vatten så att det täcker. Lägg i ingefära, vitlök, salt, peppar och lagerblad Matklubben.nu
Kryddiga julspjäll Sätt ugnen på 200°C. Lägg spjällen på en stor bit ugnsfolie. Blanda kryddorna och gnid in spjällen runt om Matklubben.nu
Mina julspjäll Blanda ingredienserna till marinaden i en tjock 3-liters fryspåse. Skala och riv ingefäran över marinaden Matklubben.nu
Julspjäll på eget sätt Förkoka spjället i buljong ca 45 minuter. Dela i ribbor. Värm ugnen till 225°. Glaze. Koka ihop vinäger och kalvfond tills 1 dl återstår Matklubben.nu
Små knubbiga julspjäll Sätt ugnen på 175 grader. Skär spjället i ribbor. Gnid in spjället med salt och kryddor. lägg det i en ugnsäker form Matklubben.nu
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.