Efter mitt socker förbud och fynd i alla sockerfria bakelser såblir det minst en om dagen. "Man ska bjuda kroppen på nått gott så att själen har lust att bo i den"
Man har nog bisarr smak, för det är jubara som en kula med gelatinöst innehåll. Och vad skulle man hitta på, paj har jag gjort med tveksamt resultat men saft är alltid gott och så ska jag göra kräm på resten
I går kväll njöt vi av stenugnsbakad pizza från grillen i växthuset med levande ljus och ett glas rött - det är då man känner att all vattning i sommar har varit värt det
O inte hjälper det att man ligger i sängen med telefonen i handen o söker på instagram efter just chinamat för att bli ännu mer lockad av alla bilder som lagts upp
14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.