För ett tag sedan fick jag en förfråga från Göteborgs Kex om jag ville vara med i deras utmaning Bageriets Bästa Bake Off Challenge, tyckte det lät som en kul grej och tackade därför ja
Mitt baktips denna fredag är en gammal favorit med lite amerikansk känsla som jag älskar att baka. De här jordnötskakorna fanns med redan i min första kokbok Söta saker och är fortfarande riktiga favoriter här hemma
Så igår blev det en eller kanske två, för de var ju väldigt lättätna de där jordnötskakorna och jag tror minsann det blir samma procedur till kaffet idag med
Jordnötskakamed choklad. Det är inte tätt med recepten och än glesare med Månadens sötsak-bidragen, men nu är temat choklad och det är sista timmarna på april månad
Efter att ha varit riktigt kallt och snöat typ konstant senaste tiden, så känns det helt underbart att det nu är klarblå himmel, att solen skiner och det är något varmare ute - med andra ord en riktigt härlig vinterdag
Och där har ni beskrivningen av dessa jordnötskakor med cornflakes. Basen består av fibersirap för den härligt sega konsistensens skull, som blandas med jordnötsmör, cornflakes och riven kokos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.