Smaka av med apelsinblomvattnet. 1. Dela de färska jordgubbarna och strö på sockret. Tillsätt juicen. 2. Koka upp vinet, pressa i saften från apelsinen och låt reducera till hälften
Till de här macaronerna testade jag något jag aldrig gjort förut nämligen att byta ut vattnet i sockerlagen mot passerade jordgubbar, utblandade med bara några gram vatten
Hacka myntan (utom några blad till dekoration) med MiniQuichChef Mixa soppan med QuickChef III Skiva jordgubbarna i äggdelaren Häll upp soppan i små glas och dekorera med skivade jordgubbar
Smakar sådär vansinnigt gott kall på sommaren men funkar också varm med glass och biskvier. 100 g jordgubbar100 g rabarber1 vaniljstång2 dl socker7 dl vatten2 msk maizenaSkär jordgubbarna och rabarbern i mindre bitar och låt koka upp med vattnet, sockret och vaniljstången
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.