Jordgubbsgazpacho med lime & mynta är en härligt uppfriskande förrätt att servera en varm sommardag. Nedan följer receptet ni bara måste testa som är beräknat för 10 pers
Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
I senaste numret av Lantliv Mat & Vin finns ett recept på en Jordgubbsgazpacho av systrarna Eisenmann, det receptet som jag fastnade i direkt när jag öppnade magasinet
Jordgubbsgazpacho (systrarna Eisenman). Det var det som fanns i min kamera efter Juni månad, inte hunnit blogga men ändå tagit lite bilder till bloggen, så att det finaste är nog detta bordet,
Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
Jordgubbsgazpacho. Servera kakan med jordgubbsgazpachon. Jordgubbsgazpacho. Snoppa jordgubbarna, skala och kärna ur melonen och skär den i cm stora bitar
Gazpacho är egentligen en spansk grönsakssoppa som serveras väl kyld med isbitar. Namnet har inspirerat till den svalkande soppan som ska få stå en stund i frysen före servering och nästan bli som sorbet
1. Lägg jordgubbarna i en kastrull tillsammans med vatten och socker. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur kärnorna lägg dem och stången i kastrullen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.