Det borde vara lag på att det skall finnas svenska söta jordgubbar året om. Söta och smakrika om än något övermogna (vilket gör mig lite uppgiven då det innebär att det snart inte finns mer jordgubbar)
Nu när jag var i affären och handlade hittade jag svenska jordgubbar, gud vad gott. Gjorde precis denna enkla och goda salladsdressing som samtidigt är väldigt nyttig
Den här kommer bli en sommarfavorit. Skölj och rensa jordgubbar, skär i skivor. Riv salladsbladen lite och blanda med paprikan, jordgubbar och dressingen
Jag fick en fråga från en läsare förra veckan om barnen äter ViktVäktar-mat och det gör dom. Jag tänkte jag skulle dela med mig av mitt favoritrecept från veckans matkasse
Imorgon är det ju lite eurovision-lördag, och då kanske ni har planerat för lite mysmiddag hemma. Jag tänkte tipsa om en riktigt god och fräsch efterrätt – Limemarinerade jordgubbar med mascarponekräm
TwitterFacebookSkriv utE-postGillaGilla Laddar. Det här inlägget ska handla om min favorit fiskgryta. ca 800 g av favorit fiskarna och skaldjuren t. 1 bubbla dill (4-5 kvistar). behöva tillsätta 1-2 dl vatten för att grytan inte ska bli för tjock. Skär fisken i 4-5 cm stora bitar. musslor i såsen och låt sjuda i 5-7 min. ca 800 g av favorit fiskarna och skaldjuren t. 1 bubbla dill (4-5 kvistar)
Därefter jordgubbar och sedan mascarpone-creme. Jag har sett liknande recept på nätet (tror det kommer från Tommy Myllymäki), men då tror jag det var vispgrädde i mascarpone-röran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.