19 år
och är en ganska glad skit. Här finns inte det vemod som är känt för Finland. Eller så döljer hon det väldigt väl. Hur som helst så tar hon med er på en resan genom livet. Hon skriver ofta och så man behöver inte vänta på hennes inlägg i flera dagar. Här går det undan.
Hade egentligen tänkt att baka vanliga bullar i förmiddags men det blev inget med det. Men är man eller någon i familjen plötsligt paniksugen på nybakade buller så kanske de här Panikbullarna / Hastbullarna eller bara supersnabba Bullarna som blir som lite Muffins
-)När jag provsmakade fördes min tankar direkt tillbaka till min barndoms semestrar i Grekland då man efter middagarna fick en efterrätt bestående av en halv kokosnöt fylld med söt, krämig och iskall kokosglass
Jag saknade min "gamla" vanliga mat, så jag lärde mig då att göra om mina egna recept till LCHF-anpassade, och genast blev matlagningen både roligare och god igen
Det där verkar vara ett toppen-recept. Skriv utE-postFacebookTwitterGoogle. Kokboken vi mest av allt använder oss av och återvänder till, framförallt när det gäller vardagsmat, är Jamie Olivers ”Matrevolution”
Fräs purjo- och vitlök i olja i en stekpanna. Så enkelt och så gott, rödspätta fylld med stekt purjolök och en sås gjord på matlagningsgrädde och fiskfond över
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
Nu kanske inte Moma skulle hålla med mig om att dessa rätter är typisk karibisk mat, men smakerna påminner mig om när vi för ett par år sedan var på Tobago och Grenada
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.