Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Ljummen fruktsallad. 4-6portioner. 100 g hallon. 100 g blåbär. Värm fruktsalladen i ugn i 175 grader i 10-12 minuter. Smulpaj på frukt och bär 4-6portioner. 100 g hallon
För att göra dessa Jello shots behöver du. Slå hela paketet med Jell-o pulver i en skål. Koka upp vatten, vispa ner det kokande vattnet i Jell-O pulvert
1 100 g mörk choklad, 70 %. Strö över kokos och gratinera i ugnen tills chokladen smält och kokosen fått fin färg, cirka 10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 42
Trans-Fats. Dock så bör jag väl tillägga att man får unte omedelbart resultat av att bara äten en portion, till viss del kanske då man definitivt kommer att bli mer kissnödig iaf, men jag sulle nog rekomendera att man äter lite fruksallad varje dag, antingen som mellanmål eller en stor portion till lunch, jag brukar äta halva receptet om jag äter det till lunch eller middag
Jag hittade denna fruktsallad bland recepten jag ännu inte publicerat. Så det var ett bra tag sedan vi åt denna men det perfekta med fruktsallad är att man kan anpassa frukter och bär efter säsong och smak
Chokladsås- recept HÄR. Variera din fruktsallad efter säsong. Om du ska servera fruktsalladen vid senare tillfälle kan du vänta med att hacka bananerna eftersom de mörknar snabbt
Lägg upp i portionsglas och strö över granatäpplekärnor. Fruktsallad. Koka upp socker, vatten, stjärnanis, uppsnittad vaniljstång och kanel och sjud i 10 minuter
8 portFruktsalladen. 100 g vit blockchoklad3 dl vispgrädde1 ägg1 dl florsocker Skala och halvera ananasen. -Mama Skogly ♥ 8 port. 100 g vit blockchoklad
Lägg på ett par matskedar glass på varje portion och det är dags att äta. Skala mangon och kiwifrukterna och tärna dem och sharonfrukterna i små tärningar
ca 10min (fruktsallad för ca 2-3 personer). / Anna ca 2-3 personer). Tid. Ingredienser. 2st kiwi. 1 st äpple, 1st apelsin, 1 st banan, turkisk yoghurt, blomsterhonung, kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.