Gårdagens middag blev en korvgryta med inspiration från Instagram. Den här gången kommer receptet från Elina och Mickes matblogg med IG-kontot @elinaomickes_mat
Ett till tips. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Januari är hemsk. Jag vet att januari för många är en månad av späkning och att plånboken kan vara tunn efter jul- och nyårshelgerna, men jag kan inte riktigt begripa varför allt skulle bli bättre av att man prioriterar ned maten
Sara har verkligen udda och spännande recept att dela med sig av. Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligen aldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Den där tösen Sara kommer med riktigt goda förslag. Har aldrig haft apelsinjuice i mat förut. men för er som är tveksamma så kan jag intyga att det var väldigt gott
Som ni vet så är det kyl och frysskåpsrens som gäller i januari månad, det finns en hel del att fixa en god middag av och hade faktiskt lite frysta örtkryddor som måste användas
Hej. Fan. Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Idag släpps första hamburgaren i mitt JÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.